Educate-it supportsite: Digitaal toetsen met Remindo

Verdieping toetsing en beoordeling

Terug

Excelsheets voor het inlezen van grote groepen vragen

De doelstelling van deze functie is het importeren van grote groepen vragen vanuit andere formats of toetssystemen in Remindo.

Hieronder vind je Excelbestanden waarmee je grote groepen meerkeuzevragen en open vragen kunt laten inlezen. Neem, voor je het bestand vult, contact op met je key-user voor toelichting op de bedoeling van de kolomnamen.

Het vullen van het Excelbestand en inladen heeft tijd nodig. Neem daarom ruim een maand voor de gewenste afronding van de import contact op met je key-user.

  • Deze functie is niet geschikt om vragen of een vragenbank te verplaatsen van de ene naar de andere faculteit in de beheeromgeving.

  • Stap 1

    Na afstemming met je key-user kun je de volgende documenten downloaden, vullen en toesturen naar je key-user met het verzoek om de vragen te laten inlezen. Deze service is alleen bedoeld voor UU medewerkers.

    We hebben een voorbeeldbestand gemaakt bij de Excelsheet voor meerkeuzevragen. Hieruit wordt de bedoelde vulling van de cellen duidelijk. Het voorbeeldbestand is niet bedoeld om te vullen en op te sturen.

    We hebben een voorbeeldbestand gemaakt bij de Excelsheet voor open vragen. Hieruit wordt de bedoelde vulling van de cellen duidelijk. Het voorbeeldbestand is niet bedoeld om te vullen en op te sturen.

  • In de Excelsheet geven we in de kolom ‘Codering’ een format om je vraag te coderen. Dit format is ontwikkeld om de vragen op een eenvoudige manier terug te vinden in de zoekfunctie van de vragenbank van Remindo.

Terug