CAT supportsite: Digitaal toetsen met Remindo

Nieuws

(Updated) Remindo release 23.3

Zondag 21 mei 2023 is de release 23.3 van Remindo uitgerold. Met deze release is het mogelijk gemaakt om bij het instellen van de correctieronde een nakijkverdeling te maken op basis van percentage. Meer hierover lees je hier, onder Stap 2 > ‘Optie 3 – Uitgebreide nakijkverdeling’, of neem contact op met de facultaire key-user voor meer informatie.

Daarnaast was het al mogelijk in de toetsmatrijs instellingen (in de beheeromgeving), onder ‘Uitleveringsinstellingen’ aan te geven of het mogelijk is om de zichtbaarheidsinstellingen van het resultaat in de afnameomgeving wel of niet te kunnen wijzigen. Eerder ging dit door middel van een vinkje aan of uit te zetten, nu doe je dit door ‘Ja’ of ‘Nee’ te selecteren.

Daarnaast zou het ook mogelijk zijn met deze release om hier specifieke onderdelen van het resultaat wel of niet te beschikbaar te maken voor wijzigingen in de afnameomgeving; deze functie is echter nog niet beschikbaar gemaakt. Hierover volgt later nog meer informatie, waarna ook op deze pagina (stap 9) de informatie zal worden aangepast.

UPDATE (9 juni 2023) – De laatst genoemde functie hierboven is vanaf nu ook beschikbaar.