Educate-it supportsite: Digitaal toetsen met Remindo

Toetsingsproces

Terug

E-assistenten

Tijdens en voorafgaand aan de toetsafname zijn e-assistenten in de toetszaal aanwezig. Zij zetten de Chromebooks klaar en ruimen deze weer op.  Zij zijn aanwezig om technische incidenten met de Chromebooks/Remindo op te lossen. Wanneer de e-assistenten het technische incident niet zelf kunnen oplossen, dan weten ze dat ze een incidentenproces moeten volgen. E-assistenten zijn geen vervangers van onderwijssurveillanten.

Wil je jezelf en je studenten voorbereiden op de afname in de toetszaal? Lees dan de instructies voor studenten en docenten (‘Studentinstructie’ en ‘Monitoren toetsafname’ (docenten)).

Geen e-assistent aanwezig

In de meest ideale situatie start een e-assistent een uur voor aanvang  van de digitale toets met het opbouwen van de toetszaal met Chromebooks. In sommige gevallen is er minder tijd i.v.m. een schriftelijk tentamen dat vooraf plaatsvindt en start de e-assistent later met opbouwen.

Is er 20 minuten voor aanvang van de digitale toets met Chromebooks nog geen e-assistent aanwezig? Bel dan met: 030-2532836

Terug