CAT supportsite: Digitaal toetsen met Remindo

Nieuws

Remindo release 24.1

Op zondag 4 februari 2024 is de release 24.1 van Remindo uitgerold. Deze release brengt een aantal aanpassingen en/of verbeteringen met zich mee:

  • Bij een Matching/Matrixvraag met de instelling “één verbinding per rij” of “één verbinding” werd als basisscore standaard de score ‘-1’ ingesteld. Bij deze twee opties is er nu voor gekozen om de standaard score naar ‘0’ te wijzigen. Wanneer er wordt gewijzigd naar de optie “meerdere verbindingen per rij” wordt wel de basisscore standaard op ‘-1’ gezet.
  • In de laatste Release van vorig jaar (23.6) is in de beheeromgeving het woord ‘Antwoordmodel’ aangepast naar ‘Uitwerking van het antwoord’. Dit is nu ook in de afname-omgeving consistent doorgevoerd, bijvoorbeeld bij het aanpassen van het antwoordmodel en bij het nakijken van de open vraag.
  • Wanneer een kandidaat een notificatie (via e-mail en/of in de widget) ontvangt over de beschikbaarheid van een nieuw toetsmoment, deed de tekst vermoeden dat de toets die dag al afgenomen kon worden. Deze tekst is nu duidelijker gemaakt, door de specifieke datum en tijdstip van het toetsmoment te vermelden in deze notificatie.