CAT supportsite: Digitaal toetsen met Remindo

Nieuws

Remindo release 23.5

Zondag 24 september 2023 is de release 23.5 van Remindo uitgerold.

Voorheen was het mogelijk om de meest recente versie van de cesuur van de toetsmatrijs met terugwerkende kracht door te zetten naar alle verbonden afnameomgevingen. Vanaf deze release is het mogelijk om ook de aanpassingen aan de terugkoppelingsonderdelen op dezelfde manier door te zetten. Hiermee is ook de mogelijkheid ontstaan om een samengestelde cesuur met terugwerkende kracht aan te passen. Meer hierover vind je in het gele blok boven Stap 1 op deze pagina.

Daarnaast is het nu ook mogelijk om terugkoppelingsonderdelen toe te voegen of aan te passen in de afname-omgeving. Dit kan zowel voor als na het afnemen van de toets, en alleen bij een toetsmoment. Neem hiervoor contact op met je facultaire key-user.