CAT supportsite: Digitaal toetsen met Remindo

Nieuws

Remindo release 24.2

Op zondag 31 maart 2024 is de release 24.2 van Remindo uitgerold. Deze release brengt een aantal aanpassingen met zich mee:

  • In de Engelstalige omgeving werd de toetsmatrijs voorheen ‘recipe’ genoemd. Dit hebben ze aangepast naar ‘blueprint’ omdat dit internationaal gezien een betere vertaling van de term is. De term ‘recipe’ wordt zo snel mogelijk in de teksten op alle pagina’s van de supportsite veranderd naar ‘blueprint’; in oude/bestaande screenshots zal de term ‘recipe’ nog wel soms te zien zijn.
  • De term ‘kandidaatgroep’ is veranderd naar ‘gebruikersgroep’. Ook deze term zal geleidelijk worden vervangen op deze supportsite, en zal nog te zien blijven in oude/bestaande screenshots.
  • In de toetsmatrijsinstellingen kan bij het bereik van het cijfer nu ook gekozen worden voor de opties ‘0-20’ en ‘0-12’. Het is ongebruikelijk om deze vormen van cijferbereik te gebruiken in Nederland. Mocht je hier toch gebruik van willen maken, raden we aan eerst onderwijskundig advies te vragen via onderwijsadviesentraining@uu.nl.