CAT supportsite: Digitaal toetsen met Remindo

Geen onderdeel van een categorie

Remindo release 23.2

Zondag 26 maart 2023 is de release 23.2 van Remindo uitgerold. Deze release betreft onder andere aanpassingen aan de knoppen bij het aanmaken/bewerken van vragen:

  • Bij het bewerken van een vraag zijn de knoppen ‘Niet opslaan’, ‘Opslaan als nieuwe kopie’ en ‘Opslaan’ van plek veranderd, zodat ze nu op een logische volgorde worden weergegeven. De knop om de preview van de vraag te verversen is verwijderd; het verversen gebeurt nu automatisch tijdens het bewerken en toevoegen van verschillende onderdelen.
  • In het bewerkingsvenster van een vraag zijn de onderdelen aan de linkerkant aangepast, zodat ze nu duidelijke knoppen laten zien voor onder andere de instellingen van de vraag, en het kopiëren of verwijderen van een vraag.
  • Overige verbeteringen betreffen het logboek van een toetsmoment, en een melding over de consequentie van het heropenen van een correctieronde bij een open vraag.

NB. Screenshots betreffende het maken/bewerken van vragen zijn voor nu alleen aangepast wanneer het een actie betreft waarvan de knoppen zijn veranderd n.a.v. deze release. Andere screenshots kunnen daarom nog verouderd zijn, maar dit heeft verder geen consequenties.